ANKARA YENİMAHALLE İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı Okul Müdürleri Sene Başı 1.Toplantısı Yenimahalle Halk Eğitim Merkezi’nde yapıldı.

Toplantıya İlçe Milli Eğitim Müdürü Seyit Ahmet KAYHAN, Şube Müdürülerimiz Murat DİRİCAN, Turhan KAYA, Ali ARSLAN, Murat AYDIN, Mehmet ER, Arslan ÖZTAŞ, Adem GÜL, Hilmi TURAN ve okul müdürleri katıldı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Seyit Ahmet KAYHAN okul müdürlerine yaptığı konuşmasına,  yeni eğitim-öğretim yılının hayırlı olması dileğiyle başladı. 
2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı Okul Müdürleri Sene Başı 1.Toplantısı Yenimahalle Halk Eğitim Merkezi’nde yapıldı.

Konuşmasında, destekleme ve yetiştirme kursları, okul kantinlerinin ve servislerinin takibi, bazı okullardaki yabancı uyruklu öğrencilerin eğitimi, öğrencilerin devamsızlık durumlarının gözlenmesi gibi konulara değinen Seyit Ahmet KAYHAN, okul müdürlerinden değişen yönetmelik maddelerini incelemelerini istedi. Ayrıca okullara İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından gönderilen resmi yazıların gözden kaçırılmaması gerektiğini belirten Seyit Ahmet KAYHAN,  haftanın belli günlerinde okul ziyaretleri yapacaklarını da sözlerine ekledi. Konuşmanın devamında öğretmenlere 16 saatlik İş Sağlığı ve Güvenliği semineri verilmesine karar verildiği ve bunun için gerekli çalışmanın başlatıldığına yer verildi. Toplantı, okul müdürlerinin sorularının cevaplanmasının ardından iyi dilek ve temennilerle sona erdi.

22 Ekim Okul Müdürleri Toplantısı22 Ekim Okul Müdürleri Toplantısı22 Ekim Okul Müdürleri Toplantısı

Yeniçağ Mahallesi Miralay Nazım Bey Sokak No 133/B - 0312 315 39 55,344 53 87, 344 33 69, 344 80 23, 315 06 83

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.