ANKARA YENİMAHALLE İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

“29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, Yenimahalle İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinatörlüğünde Alparslan Anadolu Lisesinin hazırladığı törenle ilçemizde büyük bir coşkuyla kutlandı.”

“29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, Yenimahalle İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinatörlüğünde Alparslan Anadolu Lisesinin hazırladığı törenle ilçemizde büyük bir coşkuyla kutlandı.”

Şehit Cengiz Polat İmam Hatip Ortaokulunun ev sahipliği yaptığı program, Yenimahalle Kaymakamı Selda DURAL, Jandarma Komutanı Yüzbaşı Salim YAREN, İlçe Emniyet Müdürü Şerif Ali İLKAR İlçe Milli Eğitim Müdürü Tamer KIRBAÇ, İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Levent KÜRKÇÜ, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri , Okul Müdürleri, veliler, öğretmenler ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirildi.

 

Kutlama programı şehitlerimiz adına bir dakikalık saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Açış konuşmasını Alparslan Anadolu Lisesi Okul Müdürü Aydın TEMİZSOYLU yaptı. Yenimahalle Kaymakamı Selda DURAL günün anlam ve önemini belirten konuşmasında, cumhuriyete vurgu yaparak geçmişte olduğu gibi bugünde, 15 Temmuz´da olduğu gibi, her daim bu toprakların Türk yurdu olduğunu ve Türk yurdu kalacağını ifade etti.

 

Alparslan Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencilerinin hazırladığı ‘29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama Programı’ oratoryo gösterisi ve koro ile katılımcılardan büyük bir beğeni kazandı. Programda milli birlik ve beraberlik coşkusunu tüm izleyenler tek yürek olarak yaşadı.

 

Toplu fotoğraf çekiminin ardından Alparslan Anadolu Lisesi öğrencilerinin hazırladığı resim sergisi ile Cumhuriyet’in kuruluşu ve kazandırdıkları zihinlerde yeniden canlandırıldı.

 

Cumhuriyetimizin 95. yılı münasebetiyle hazırlanan kutlama törenine ev sahipliği yapan Şehit Cengiz Polat İmam Hatip Ortaokulu idaresine, törende görev alan Anadolu Anadolu Lisesi öğrenci, öğretmen ve idarecilerine, ayrıca Yenimahalle İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Kültür Komisyonuna katkılarından dolayı teşekkür ederiz. 

 

11-11-201811-11-201811-11-201811-11-2018

Yeniçağ Mahallesi Miralay Nazım Bey Sokak No 133/B - 0312 315 39 55,344 53 87, 344 33 69, 344 80 23, 315 06 83

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.